Actieprijs: online cursus effectief sporten

Actieprijs: online cursus effectief sporten

Tijdelijke actieprijs:

Tot en met Maart betaal je maar 97 euro!

in plaats van de volledige prijs van 147 euro

Coachen is topsport. Om een goede sportcoach te zijn moet je ook zelf van allerlei markten thuis zijn. Hoe over zie je de overvloed aan kennis en informatie? Hoe haal jij in iedere situatie het optimale uit jouw sporter? Dat is precies het probleem waar wij in de online cursus effectief coachen in de sport mee aan de slag gaan. Tot en met maart 2022 is de cursus effectief coachen in de sport te bestellen voor de actieprijs van 97 euro. Pak daarom nu jouw kans om de coach te worden die jij wilt zijn!

Inhoud

De cursus bestaat uit 6 thema’s, waarbij we starten met een inleidend thema over effectief coachen. Daarna volgen de thema’s; fysieke training, mentale training, voeding, didactiek en methodiek en groepsdynamica. Je krijgt bij ieder thema herkenbare praktijkcasussen en voorbeelden, ondersteunende video’s en bij de gehele cursus ontvang je ook het boek ‘effectief coachen in de sport’. Twee keer per week beantwoorden de docenten vragen of geven feedback, zodat je optimaal jezelf kan ontwikkelen op het moment dat het jou uitkomt.

Aanbieding  cursus effectief sporten

Na het volgen van deze online cursus:

  • ben je bekend met het trechtermodel en hoe deze jouw coachkracht kan maximaliseren
  • heb je inzicht in hoe je het trechtermodel toe kunt passen in de praktijk
  • herken je hoe je effectief een sporter fysiek en mentaal kan trainen
  • haal je nog betere trainingsresultaten door te letten op de juiste voeding bij jouw sporter
  • kan je jouw sporter en/of sportteam optimaal begeleiden naar een hoger niveau

Bekijk ook de promo video hieronder voor meer informatie:

Volg en like effectief sporten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.