Online cursus sportpsychologie in het bewegingsonderwijs

Online cursus sportpsychologie in het bewegingsonderwijs

Naast de online cursus voor effectiever coachen in de sport hebben mijn collega Theo de Groot en ik ook de cursus sportpsychologie in het bewegingsonderwijs ontwikkeld.

Wanneer je deze cursus hebt afgerond weet je waarmee de sportpsychologie zich bezighoudt, ben je bekend met enkele belangrijke theorieën en principes en kun je deze toepassen in de praktijk van het bewegingsonderwijs. Kijk ook een naar de informatie uit het cursusboek van de online academie.

Dit doen we middels een online leeromgeving aangevuld met praktijkvoorbeelden en verdiepingsopties, zodat je jouw eigen leerpad vorm kan geven. Daarnaast zijn er 3 praktijkdagen bij, waarin we de theorie in de praktijk toe gaan passen.


Volg en like effectief sporten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.