Boek effectiever coachen in de sport is nu verkrijgbaar!

Boek effectiever coachen in de sport is nu verkrijgbaar!

Daar is hij dan! Mijn langverwachte boek ‘effectiever coachen in de sport’. Dit boek is een must have voor iedere sportcoach. Het omvat de gehele basis en de laatste innovaties binnen het coachen in de sport. Ook wordt besproken hoe je jouw eigen coachkracht kunt maximaliseren. Dit gebeurt vooral doordat er handvaten worden gegeven om jouw doelen succesvol te behalen. Til jezelf en jouw sporter met de kennis en praktische informatie in dit boek naar een hoger niveau.

Effectiever coachen in de sport

De hoofdstukken zijn coachend geschreven, waarbij de theorie gelijk in de praktijk wordt toegepast. Jij als coach kiest al lezende jouw eigen leerweg. Je wordt ondersteund door kennis, video’s, ontwikkelvragen, oefenopdrachten en praktijkvoorbeelden. Pak je kans en gebruik Effectiever coachen in de sport om de coach te worden die jij altijd al wilde zijn.

Effectiever coachen in de sport is geschreven in samenwerking met bewegingsdeskundige Theo de Groot, sportdiëtiste Fleur Menijn en sportpsycholoog Amy Verhagen.

“Dit boek is anders dan andere boeken. Het reikt de ideale handvaten aan op een wijze die jij nodig hebt.”

Maurice van Veldhooven, voormalig topsporter en sportfysiotherapeut

Volg en like effectief sporten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.