BSL congres

BSL congres

BSL congres Zorgonderwijsvernieuwers

Op uitnodiging van mijn uitgever Bohn Stafleu Loghum mag ik 23 september het congres zorgonderwijsvernieuwers bijwonen. Ik verwacht een inspirerende dag met masterclasses over eigenaarschap bij leerlingen en het effectief inzetten van video’s.

In een wereld die dagelijks verandert moeten we op een andere manier gaan denken en lesgeven. Hoe zorgen we ervoor dat het (zorg)onderwijs blijft aansluiten op de student van nu en het werkveld van morgen? Op 23 september kijken we naar de grootste breinbrekers in het zorgonderwijs van dit moment. Op deze dag staat vernieuwing binnen het zorgonderwijs centraal. We bespreken welke zorgtechnologie studenten kennen, hoe de zorgopleiding van de toekomst eruit ziet en welke creatieve onderwijsconcepten er al zijn in de praktijk.

https://www.zorgonderwijsvernieuwers.nl/congres/

Niet alleen en leerzame dag, maar wie weet kom ik ook nog mijn eigen boek nog tegen bij de BSLstand ;).

Het belooft weer een mooie dag te worden, waarvan ik natuurlijk mijn leermomenten weer met jullie zal delen via deze website!

Volg en like effectief sporten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.