Lancering YouTubekanaal effectief sporten

Lancering YouTubekanaal effectief sporten

YouTubekanaal effectief sporten

Wij begonnen in 2020 met de start van onze eerste trainingsvideo of ons YouTube kanaal EFFECTIEF SPORTEN. Hieronder vind je de primeur; deel 1 van het trainen van lichaamsspanning. Maar ook deel 2 is al online. Bovendien komen er regelmatig op ons Youtubekanaal nieuwe video’s over effectief sporten. Daarnaast kan je nog meer inspiratie vinden op de pagina trainingsschema’s en video’s.

KLIK op de video hieronder en leer hoe je effectief en blessurevrij lichaamsspanning kan trainen!

Video’s over theorie en praktijk

Alle video’s zijn gratis en speciaal gemaakt voor sportcoaches en atleten. Naast video’s over specifieke oefeningen, vind je hier ook video’s over trainingsmethodes, mentale training en teambuilding. Mis je nog een onderwerp op ons kanaal? Laat het ons weten!

YouTubekanaal EFFECTIEF SPORTEN
Volg en like effectief sporten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.